👈 فروشگاه فایل 👉

طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)

ارتباط با ما

... دانلود ...

طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)در 19 صفحه ورد قابل ویرایس

خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر،‌نان ساندویچی،‌قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول

موضوع طرح تولید نان فانتزی

دستگاه صادر کننده مجوز: اداره تعاون

ظرفیت اسمی تولیدات : 500 تن سالیانه

نوع تولیدات : انواع نان فانتزی

تعداد شاغلین : 11 نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح:‌(ارقام به میلیون ریال)

- سرمایه گذاری کل طرح:‌

- سرمایه گذاری ثابت:‌ 1498

-:سرمایه درگردش : 35/239

- درامد سالیانه : 4/1261

- سود ویزه : 2/1099

- نرخ بازدهی سرمایه : 73%

دوره بازگشت سرمایه: 4/1

مقدمه

بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد عذایی جوامع بشری دارا هستند دز این میان گندم به لحاظ دارا یودن حواص ویزه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . با توجه به اینکه امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان نان می باشد و مصرف ان با توجه به رشد جمعیت افزابش روز افزونی دارد توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده وضمن اینکه با اجرای این طرح می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر ونبمه ماهر فراهم اورد

واژه نانوایی در واقع عبارتست از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر،‌ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد،‌واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود.

با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند،‌در جه بندی آنها برحسب ضابطه سازی( فرمولاسیون)، آماده سازی و ویژگیهای محصول امکان پذیر نمی باشد. از اینرو محصولات را براساس روش ور آمدن تقسیم بندی می کنند. چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد.

1) کالای ور آمده با مخمر شامل نان و خمیرهای شیرین بوده و بوسیله گاز کربنیک عمل می آیند.

2)کالاهای ورآمده با مواد شیمیایی،‌شامل کیک های لایه ای،‌دونات ها و بیسکویت. ورآمدن این فرآورده ها به کمک گازکربنیک حاصل از پودرهای نانوایی و عوامل شیمیایی انجام می گیرد.

3)‌کالاهای ور آمده با هوا،‌شامل آنژل و کیک های اسفنجی و نانهای فانتزی

4) کالاهای نیمه ورآمده ،شامل خمیرپای و بعضی از کراکرها که در اثر بخار متصاعد شده و گازها درطی پخت کمی حالت ورآمدن بوجود می آید.

در اینجا کالاهای ورآمده با هوا مانند نان فانتزی مورد بررسی قرار می گیرد.

روش تولید:

به سه روش تولید (سنتی،‌نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک)‌می توان انواع نان فانتزی را تولید نمود که این طرح با استفاده از نیروی ماهر و دستگاههای نسبتاً مدرن برای تهیه خمیر و پخت نان از روش نیمه اتوماتیک استفاده می گردد.

ابتدا مواد اولیه الک و سپس مخلوط می گردند. سپس این مواد بصورت خمیر در می آیند بعد از این مرحله چانه گیری و قالبگیری انجام می شود سپس وارد دستگاه رول کن خمیر می شود که بعد عمل پخت انجام می گیرد. بعد از عمل پخت کنترل انجام می گیرد. بعد از آن محصول حاصل بسته بندی و سپس انبار می شوند.

محاسبه سود ویژه :

سود ناویژه 4/1261

کسر می شود : هزیه های عملیاتی شامل :

- حقوق و دستمزد پرسنل اداری 6/93

- هزینه اداری و فروش 5/32

سود عملیاتی 3/1135

کسر می شود : هزینه های غیرعملیاتی شامل :

- استهلاک هزینه های قبل از بهره بردای ( دوساله ) 05/36

- سود ویژه قبل از کسر مالیات 2/1099

سود ویژه قبل از کسر مالیات -

نرخ بازدهی سرمایه : 73%

دوره برگشت سرمایه : 4/1

ارزش افزوده ناخالص :

ارزش افزوده ناخالص= {( تعمیر و نگهداری+سوخت و انرژی+ مواد اولیه و بسته بندی)}

3/2178 = {(50+7/166+855)} – (3250)

ارزش افزوده خالص= {[استهلاک قبل از بهره برداری+استهلاک دارائیها)}- (ارزش افزوده ناخالص )

7/2080 = {(05/36+5/149)} – (3/2178)

👇محصولات تصادفی👇

مقاله درمورد نمونه سوال حسابداری و حسابرسی کتاب فرانسه(1) و (2) گزارش كارآموزی در کارخانه رنگ سازی ترجمه مقاله ISI 2017 دیوار برشی فولادی با عنوان Seismic behavior of a buckling-restrained steel plate shear wall with inclined slots دانلود خلاقیت و نوآوری 13 ص